Crima la Cetățeni! Polițiștii sesizați în cursul nopții, nu au verificat!

0

  Noi detalii ies la iveală în cazul crimei care a avut loc în cursul nopții la Cetățeni, acolo unde un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost ucis. O femeie din comună susține că a auzit scandalul și a sunat la 112.  Un echipaj de poliție a mers la fața locului dar zgomotele încetaseră. Nu au putut să intre să verifice ce s-a întâmplat. M.S.

Cadavrul unui bărbat, de 40 de ani, din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a fost găsit într-o grădină, din comuna Cetățeni. Se spune că bărbatul ar fi fost ucis în bătaie de un localnic, în vârstă de 47 de ani. Dâmbovițeanul mort era presupusul amant al soției criminalului și a fost găsit în locuința femeii la Cetățeni, fiind vorba de o crimă pasională.

Cei doi bărbați s-ar fi bătut într-o grădină. O femeie a auzit zgomote. La 22. 46  a sunat la 112. Un echipaj de la Secția Rurală de Poliție Rucăr a mers la Cetățeni. Femeia a ieșit la agenți și a vorbit cu ei.  Scandalul încetase, nu se mai auzea nimic. A fost întrebată unde a auzit zgomote, indicând o zonă foarte mare. Oamenii legii i-au cerut femeii să meargă împreună prin curtea fratelui ei, să verifice zona dar cea care sunase, a refuzat. Cum ar fi trebuit să pătrundă pe o proprietate privată fără aprobarea proprietarului, echipajul a plecat, crezând că a fost vorba de doi bețivi care s-au certat.

Pornind de la cele sesizate, în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș se fac verifică privind modul de intervenție al polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.