A furat 5 cai de la herghelie!

0

Un dâmbovițean a fost arestat preventiv 30 de zile,fiind acuzat de furtul a 5 cai dintr-o herghelie din comuna Valea Mare Pravăț. Acesta a vândut animalele a căror valoare este estimată la circa 20.000 lei, dar după ce a fost descoperit a fost nevoit să spună cine sunt cumpărătorii. Caii au fost recuperați de oamenii legii și înapoiați proprietarului hergheliei. Cumpărătorii au rămas și fără animale și fără bani! M.S.

 

În ziua de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de bărbat de 39 de ani, din localitatea Tătărani, județul Dâmbovița.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 18/20 aprilie a.c., cel în cauză ar fi sustras dintr-o proprietate împrejmuită, situată pe raza localității Valea Mare Pravăț, județul Argeș, un număr de cinci cai, animalele fiind ulterior conduse de către acesta prin zone muntoase, până în localitatea Voinești, judetul Dâmbovita.

Caii a căror valoare a fost estimată la circa 20.000 lei, au fost recuperați și înapoiați persoanei vătămate.

 

Bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta nu se află la prima faptă de acest gen având,în trecut condamnări tot pentru furturi de cai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.