O primă ipoteză! Bărbatul ucis a fost sugrumat!

0

În urma cercetărilor efectuate la locul crimei, în comuna Cetățeni s.a constat că între cei doi bărbați a fost o luptă pe viață și pe moarte. Atât victima cât și autorul au multiple leziuni. O primă ipoteză a anchetatorilor privind cauza morții este că victima a fost sugrumată. M.S.

Crima pasională comisă în comuna Cetățeni noaptea trecută, a pornit de la o relație extraconjugală pe care soția autorului, un bărbat de 47 de ani, din comuna Cetățeni,  ar fi avut-o cu victima. Se spune că relația femeii era cunoscută de comunitate, soțul acesteia fiind compătimit de localnici.  Joi seara, presupusul amant s-a dus acasă la cei doi. Soțul au ajuns când cei doi voiau să plece împreună.

Bărbații s-au luat la bătaie și fugărindu-se au ajuns în grădină. Acolo, argeșeanul l-ar fi sugrumat pe dâmbovițean cu un obiect de lenjerie intimă. Acesta este prima ipoteză după ce în urma examinării cadavrului.  Cauza morții va fi însă, stabilită cu certitudine în urma autopsiei, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină legală Argeș.

Polițiștii au filmat momentul verificărilor

Seara în timpul scandalului, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că se aud zgomote. Un echipaj de la Secția Rurală Rucăr a mers la fața locului. Când au ajuns nu se mai auzea nimic. Au vrut să verificat ce s-a putut fără să poată intra pe proprietățile private ale cetățenilor, fără acordul lor. A fost declanșată o anchetă internă, în cadrul IPJ Argeș, cu privire la modul de intervenție al oamenilor legii. Se spune că agenții au filmat cu ajutorul unei bodycam (n.r.cameră prinsă de uniformă) momentul verificărilor, imaginile urmând a fi analizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.