Bronz la campionatul de luptă corp la corp!

0
0

  • Poliţist de penitenciare



La 24 de ani, un agent din cadrul Penitenciarului Mioveni, s-a aflat pe podium la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting (n.r luptă corp la corp) organizat în Uzbekistan. Tânărul agent a câştigat medalia de bronz. În luna octombrie, acesta va participa la un turneu internaţional, al acestei discipline sportive, la Moscova.


Lotul Național al României la disciplina sportivă Hand to Hand Fighting (n.r luptă corp la corp), în cadrul căruia au fost selecționați elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, dar și polițiști de penitenciare, a reprezentat România la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, organizat în localitatea Tasken – Uzbekistan, în perioada 03 – 08 iunie 2021.

Spaţiu publicitar



Delegația României a avut în componență, printre alți sportivi, și un polițist de poliție penitenciară, Felix Drăguţ, agent în cadrul Penitenciarului Mioveni. În vârstă de 24 de ani, acesta lucrează la Penitenciarul Mioveni din anul 2017, când a absolvit cursurile Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna. Este agent în sistemul operativ.

Federaţia invitată la un turneu, la Moscova
Tânărul sportiv a obținut locul III, medalie de bronz la categoria 75 kg – self-defence. După rezultatele obținute, Federația Română de Hand to Hand Fighting a fost invitată să participe la turneul internațional, Liga Campionilor, care va avea loc la Moscova, în luna octombrie în acest an.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente precum rezistenţă fizică şi psihică, forţă, mobilitate, autocontrol, precizie, făcând parte din familia sporturilor olimpice și luând o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial. M.Sandu


Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.