La un pas de dramă!

0

  • Euro 2020 a început cu scene de groază



Scene dramatice la Copenhaga în cadrul întâlnirii dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020. Vedeta gazdelor, mijlocașul de 29 de ani de la Inter Milano, Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon din senin și a fost resuscitat minute în șir sub privirile îngrozite ale soției, colegilor și suporterilor.


În minutul 43, Eriksen s-a prăbușit undeva în colțul terenului, lângă fanionul de corner, pe partea stângă, în momentul în care aștepta să intre în posesia balonului. Colegii au făcut un zid în jurul fotbalistului și a echipei medicale care a intervenit de urgență și l-a resuscitat minute în șir pe danez. Stadionul s-a cufundat într-o liniște apăsătoare și mulți suporteri au început să plângă pe măsură ce vedeau că situația nu se îmbunătățește.

Spaţiu publicitar





Jucătorii finlandezi au fost rugați să meargă în liniște la vestiare. Într-un final, medicii au reușit să-l stabilizeze și Eriksen a fost luat cu targa de pe stadion. Eriksen a fost transportat la spital, iar UEFA a anunțat printr-un comunicat faptul că acest meci între Danemarca și Finlanda a fost suspendat pe motive medicale. După ce s-a anunțat că starea jucătorului este stabilă, partida s-a reluat. Danezii au ratat foarte multe ocazii, iar finlandezii s-au impus la reluare, Finlanda cu scorul de 1-0 gol marcat de Pohjanpalo, în timp ce Hojbjerg a ratat un penalti pentru gazde în minutul 74. S.M.


Spaţiu publicitar