La 14 ani a fugit la hotel, cu iubitul cunoscut pe Facebook!

0
1

O copilă, elevă în clasa a VIII-a şi-a cunoscut marea dragoste pe Facebook, un tânăr cu 10 ani mai mare. A fugit de acasă şi s-a întâlnit cu el. Când mama a sesizat Poliţia, copila era la hotel cu iubitul ei! M.S. 

O piteşteancă a sesizat Poliţia, anunţând că fiica ei, în vârstă de 14 ani, lipseşte de câteva ore de acasă şi nu-i răspunde la telefon. Deşi nu era un caz de dispariţie tipic, mama avea temerile sale, ştiind că fiica s-a dus să se întâlnească cu un tânăr şi le-a spus asta oamenilor legii.

Cu ajutorul contului de Facebook al copilei au reuşit să-l identifice pe iubitul acesteia. Tânărul în vârstă de 24 de ani, din comuna Tufeni, judeţul Olt a dus-o pe fată la un hotel din Piteşti unde au făcut dragoste. Fata s-a întors acasă a doua zi. El a ajuns în arest fiind reţinut pentru sex cu minora.

 

„În ziua de 17 iunie ac., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Tufeni, județul Olt.

Din verificări s-a stabilit că în ziua de 21 mai a.c., bărbatul a întreținut raporturi sexuale consimțite cu o minoră de 14 ani, din Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”,  a anunţat IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.