Un nou procuror general!

1

  • Schimbare de conducere la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti



Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât în şedinţa de ieri a Secţiei pentru procurori, delegarea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a procurorului Alin Stoica. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe cunoscutul procuror Mihail Aldea cel care şi-a dus cu succes la final cele două mandate de procuror general şi trei delegări pe câte 6 luni.


Procurorul general Mihail Aldea a câştigat concursul pentru ultimul mandat, de 3 ani, în ianuarie 2018, cu nota 9,60. După expirarea mandatului, acesta a primit delegări pe câte 6 luni, ultima expirând la sfârșitul lunii iunie. Ieri în şedinţa pentru procurori a fost analizată „propunerea de delegare în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a domnului procuror Stoica Alin, delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la această unitate de parchet”, propunere votată în unanimitate.

„ Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a domnului procuror Stoica Alin delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la această unitate de parchet, începând cu data de 01.07.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, după cum se precizează în hotărârea CSM.

De asemenea, de la aceeaşi dată va înceta delegarea sa în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, funcţie care vă rămâne vacantă. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Oameni, de valoare, intr-o tara, in care natia, este gena, care , a , condus progresiv, spre formarea, unui climat de liniste, baza societatii, familia,linistea scolii, unde mentoratul, formeaza oameni,totul, in jocul, unui, confluent, politic, care, pentru, turism, inseamna, resursa valabila, a viitorimii…si ceea , ce, cred, ca JUSTITIA , si-a indeplinit rolul Comert intr-un climat propice al Magistraturii, sintem, de acord ca linistea si informatica bisericii de culte, este ceea ce definim, …sublimat deontologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.