Încăierare în Trivale!

0



Mai mulţi indivizi s-au bătut, pe stradă, în cartierul Trivale, aparent, fără vreun motiv. Atacurile au fost foarte rapide, dure, iar la sosirea echipajelor de poliţie şi ambulanţă, agresorii dispăruseră. Oamenii legii au demarat cercetări reuşind să găsească doar două dintre persoanele vătămate. Se spune că ar exista un cerc de suspecţi.


„În seara zilei de 21 iunie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală, petrecută între mai multe persoane, în cartierul Trivale, din municipiul Pitești. Imediat, către locul indicat, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, jandarmi, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care nu au mai găsit, la fața locului, nicio persoană.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate două persoane implicate, una dintre acestea prezentând traumatism cranio-facial, fără a rămâne internată. În continuare, se fac cercetări pentru identificarea tuturor celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar verificările continuă” a declarat Mădălina Epure în legătură cu acest scandal.

Încăierarea a avut loc în apropiere unei shaormerii de la Complexul II. Se spune că erau mai mulți bărbaţi care mâncau shaorma în apropiere de staţie. Aceştia au văzut un individ care se apropia. Ca din senin, l-au atacat şi l-au lovit cu pumnii iar victima a căzut la pământ. Un alt bărbat a încercat să intervină, fiind la rândul său, lovit cu o rangă, spun martorii. Oamenii au sunat la 112, iar agresorii au fugit, nu înaintea de a întoarce maşina şi a-i mai aplica câteva lovituri celui căzut. Bărbatul rănit a fost transportat cu o ambulanţă la spital. Acuza dureri de cap şi de bărbie.

După ce a fost investigat şi evaluat medical, acesta a părăsit spitalul, fără a rămâne internat. Un al doilea individ a ajuns la spital după câteva ore de la incident, având, de asemenea, semnele unei agresiuni. Oamenii legii au ridicat înregistrările camerelor de supraveghere din zonă şi încearcă să-i identifice pe toți cei implicaţi în încăierare. Deocamdată au identitatea celor două victime, existând şi un cerc se suspecţi.

Pentru că până ieri nu fusese depusă o plângere pentru loviri sau vătămări corporale, ancheta se desfăşoară pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dat fiind faptul că scandalul a avut loc pe stradă. Chiar dacă cei implicaţi se vor împăca între ei şi nu vor fi depuse reclamaţii, ancheta poate continua pentru infracţiunea mai sus menţionată. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.