„Inspiraţia antrenorului şi concentrarea vor face diferenţa”

0

  • Euro prin ochiul specialistului



Fost președinte al FC Argeș și CS Mioveni, actualmente Director al Sălii Sporturilor Pitești, Răzvan Tunaru a comentat pentru Curierul zilei cele mai importante meciuri de luni, Austria – Ucraina şi Rusia – Danemarca, dar și cele mai importante de astăzi, Slovacia – Spania şi Portugalia – Franţa.


„După joc, Austria a meritat calificarea. Mă aşteptam la un x pentru ca amândouă să meargă mai departe, însă nu mai contează vremurile de demult. Danemarca a ştiut să fructifice ultima şansă pe care o aveau de calificare.

Cu toate problemele pe care le-au avut, nordicii s-au mobilizat şi au obţinut biletele pentru optimi. Nu mă aşteptam însă la o diferenţă aşa mare de scor. Slovacia – Spania este un meci de care pe care. Spaniolii sunt condamnaţi să câştige, însă orice este posibil…Merg pe mâna Spaniei.

Meciul zilei de astăzi, Portugalia – Franţa este o partidă de 1×2. Este un duel între campioana continentală şi campioana mondială… Ambele vor da totul pe teren pentru a se impune. Atât Franţa, cât şi Portugalia au arătat însă inconstanţă în joc…Totul depinde de inspiraţia antrenorului şi concentrarea în faţa porţii. Nu se mai pune problema de motivaţie…Cred că Franţa are 55% şanse de a merge mai departe”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.