A făcut zob mașina furată!

0
0

Un om al străzii a provocat distrugeri importante în noaptea de marți spre miercuri, după ce a furat o mașină. Bărbatul de 32 de ani era beat, fără permis și a avariat trei mașini. Oamenii legii au cerut să fie supus unei expertize psihia­trice, bărbatul fiind cunoscut cu afecțiuni psihice.
În jurul orei 3.00, Constantin Narcis I., de 32 de ani, cunoscut om al străzii care obișnuiește să stea prin cartierul Găvana a ajuns la Bascov. A văzut un Volkswagen Caddy parcat în fața unei proprietăți și l-a furat. Ulterior, individul le-a spus oamenilor legii că mașina avea cheile în portieră. A furat-o și a pornit în viteză spre Pitești. În apropiere de Dedeman, bărbatul a pierdut controlul volanului. A ajuns cu mașina pe un scuar și a izbit atât de tare două indicatoare rutiere încât le-a rupt și le-a proiectat în două mașini. Unul a lovit un Ford parcat, celălalt a „zburat” pe contrasens unde a izbit un BMW condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani. Constantin Narcis I. s-a răsturnat cu dubiţa. Martorii spun că în momentul impactului bărbatul a fost proiectat prin parbriz lângă maşina răsturnată. Bărbatul purta o geacă reflectorizantă, motiv de confuzie pentru martorii care l-au crezut poliţist.
S-a cerut expertiză psihiatrică
În timpul cercetărilor poliţiştilor Biroului Rutier Piteşti, Constantin Narcis I. a fost testat, constatându-se că avea o concentraţie de alcool de 0,65 la mie, în aerul expirat. Bărbatul nu posedă permis de conducere. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru îngrijirile şi investigaţiile necesare. Nu a fost cazul să rămână internat, având uşoare contuzii. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni: conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, furt calificat. Oamenii legii au cerut să fie supus unei expertize psihiatrice, existând indicii că bărbatul are probleme psihice. În anul 2015, în urma unei astfel de expertize, instanţa a dispus internarea lui într-un spital de specialitate. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.