Anglia, Croaţia şi Cehia, în optimile EURO 2020!

0
0



După meciurile de marţi seară se ştiu şi echipele din Grupa D care şi-au asigurat prezenţa în optimile EURO 2020. Anglia și Croația s-au impus în ultima rundă a acestei grupe și s-au calificat în faza următoare a competiţiei de pe primele două locuri.


Alături de cele două, în primele 16 va merge şi Cehia, care a terminat grupa pe locul 3. Marea pierzătoare este Finlanda care spera să meargă mai departe de pe locul 3 al Grupei B. Ultimele patru formaţii care şi-au câştigat biletele pentru optimi au fost decise după partidele de miercuri seară.

Înfrângere şi calificare!
Anglia – Cehia 1-0
Anglia s-a impus la limită, 1-0, în fața Cehiei printr-un gol marcat de Raheem Sterling în minutul 12, după ce vedeta lui City nimerise bara chiar în startul partidei. Harry Kane putea face 2-0, ca apoi cehii să aibă câteva ocazii de a egala prin Holes și Soucek. Naționala Albionului a mai avut un gol anulat pe final la Henderson și a încheiat grupa pe primul loc, cu 7 puncte şi cu doar 2 goluri marcate. Englezii vor evolua în continuare pe Wembley. Foto: Getty Images

Vicecampioana mondială străluceşte!
Croația – Scoția 3-1
Croația și-a confirmat statutul de favorită în confruntarea cu Scoţia. Vicecampioana mondială s-a impus cu 3-1 şi au obţinut calificarea în optimi de pe locul 2. Vlasic a deschis scorul în minutul 17, dar scoțienii au marcat primul lor gol la acest turneu final prin McGregor înainte de pauză cu un șut din afara careului. Luka Modric, Balonul de Aur din 2018, și-a readus echipa în avantaj cu un șut superb care s-a dus direct în vinclu. Scorul final al partidei a fost stabilit de Ivan Perisic în minutul 77.
Cu un singur punct, obţinut în trei etape, Scoția a spus adio acestui turneu final. Foto: Profimedia

S-au jucat aseară:
Grupa E
Slovacia – Spania (19:00, Sevilla)
Suedia – Polonia (19:00, St Petersburg)
Grupa F
Germania – Ungaria (22:00, Munchen)
Portugalia – Franţa (22:00, Budapesta). S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.