Antrenorii și-au prelungit contractele

0
0



Antrenorii Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi, Paul Ciobanu și Viorel Dumitrescu și-au prelungit înțelegerile cu FC Argeș pe încă un sezon. Anunțul a fost făcut acum câteva zile de primarul Cristian Gentea, la conferința de prezentare a noilor achiziții ale alb-violeților. Gruparea din Trivale a decis să meargă pe continuitate, conducerea clubului fiind mulțumită de munca depusă de staff-ul tehnic în precedenta ediție de campionat.

Obiectivul este play-off-ul
Primarul Cristian Gentea a anunțat că obiectivul echipei FC Argeș în noul sezon competițional este intrarea în play-off. În precedenta ediție de campionat, alb-violeții au ratat la mustață intrarea în play-off, FC Argeș terminând sezonul regular la doar un punct în spatele celor de la FC Botoșani, ocupanta locului 6.

Buget de 3 milioane euro
În viitorul sezon competițional, FC Argeș va avea un buget de aproximativ 3 milioane de euro. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Gentea la conferința de prezentare a jucătorilor aduși în această vară. În afară de banii din drepturile de televizare și cei de la autoritățile locale, gruparea din Trivale încearcă să atragă cât mai mulți sponsori, dar mizează și pe aportul fanilor care pot contribui la completarea bugetului prin cumpăarea de abonamente care au fost deja puse în vânzare atât online, cât și la magazinul oficial al clubului din stația de autobuz de la Casa Cărții. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.