Alte decizii ale Comitetului Executiv al FRF

0



În afară de deciziile care privesc echipele din primele trei eşaloane, Comitetul Executiv al FRF a mai aprobat şi şi altele care vizează FRF, Naţionala României şi pe cavalerii fluierului.

Iată care sunt acestea:

Adunarea Generală Extraordinară pe 14 iulie
– În conformitate cu prevederile Statutului FRF (în special art. 44), aprobă cu unanimitate de voturi convocarea Adunării Generale Extraordinare a cluburilor participante în Campionatul Naţional Liga 1 pentru alegerea unui reprezentant al acestora în Comitetul Executiv al FRF pentru data de 14 iulie 2021, ora 11.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Supercupa, pe 10 iulie
– Supercupa României, CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, se va disputa pe Arena Națională, în data de 10 iulie, cu 50% din capacitatea stadionului disponibilă spectatorilor.

Cheltuielile Naţionalei, aprobate
– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile de transport aerian (charter) pe ruta România – Islanda – România, ocazionate de desfăşurarea jocului oficial dintre naţionalele de seniori ale Islandei şi României din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar din anul 2022.
Arbitri îşi vor plăti testele COVID -19

– Ca urmare a existenţei posibilităţii de vaccinare în mod gratuit, aprobă ca arbitrii şi delegaţii de joc să îşi suporte din fonduri proprii contravaloarea testelor COVID-19 pentru desfăşurarea activităţii, FRF urmând a nu mai suporta costurile respective. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.