Campioana europeană, eliminată!

0

  • Belgia – Portugalia 1-0(1-0)



Belgia s-a calificat în sferturile EURO 2020, după ce a învins duminică seară, cu 1-0, Portugalia, campioana en titre. Meciul a fost decis de supergolul lui Thorgan Hazard, fratele mai mic al lui Eden Hazard, vedeta lui Real Madrid.


În debutul partidei, Portugalia a avut două ocazii de a deschide scorul prin Jota și Cristiano Ronaldo, însă cei care au marcat au fost belgienii. Thorgan, fratele mai mic din familia Hazard, a prins un superșut din afara careului și l-a învins pe Rui Patricio. Până la pauză, belgienii au mai ratat o oportunitate de a majora diferenţa pe tabela de marcaj.

După revenirea de la cabine, lusitanii au crescut presiunea pusă pe adversar, în dorința de a egala. Jota a ratat o șansă bună, iar Cristiano Ronaldo a șutat direct în brațele lui Courtois. Finalul a fost unul de foc pentru belgieni. Lusitanii s-au aruncat în atac, dar Courtois a fost îngerul păzitor al belgienilor. A avut reflexe excepționale la execuțiile lui Ruben Dias și Silva, iar Guerreiro a nimerit bara. „Diavolii roșii” au eliminat campioana europeană şi vor întâni Italia în sferturi. foto : Getty Images. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.