Restricții de circulație în Trivale!

0
0

Miercuri, muncitorii Administrației Domeniului Public efectuează lucrări de asfaltare în cartierul Trivale, tocmai de aceea vor fi restricții rutiere până la ora 17.00, anunță Poliția Locală Pitești. M.S. 

În data de 07.07.2021, pe Bd. Libertății, în cartierul Trivale – zona Complex II (sensul giratoriu) din municipiul Pitești, între orele 0700 și 1700 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de „Turnare planșe covor asfaltic”, conform avizului eliberat de către  Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

Prin urmare, circulația autovehiculelor în zonă se va desfășura pe un singur sens de circulație.

Vă informăm că executarea lucrărilor de către societatea Administrația Domeniului Public Pitești impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță, precizează sursa citată.

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.