Timpi de preparare:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 30 min
Gata în: 1 ore, 30 min.
Ingrediente:
500 gr. muşchi de porc
1/2 cană vin alb
ulei de floarea–soarelui
4 căţei usturoi
sare
piper
boia
1 ceapă
400 gr. ciuperci
1 legătură cimbru
1 foaie plăcintă
1 lingură ulei de măsline
1 ou
Mod de Preparare:
1. Se pune muşchiul de porc la marinat cu o seară înainte, într-un sos făcut din 3 linguri de ulei, o jumătate de pahar de vin alb, 2 căţei de usturoi, sare, piper şi boia.
2. Se spală ciupercile, se curăţă şi se taie mărunt. La fel se procedează şi cu ceapa şi cu căţeii de usturoi.
3. Se pune puţin ulei de floarea-soarelui într-o tigaie şi se călesc ciupercile, ceapa şi usturoiul. Se prăjeşte până este aproape gata şi muşchiul de porc.
4. Se întinde foaia de plăcintă, se unge cu puţin ulei de măsline, după care se pune compoziţia de ciuperci.
5. Se aşază şi muşchiul de porc, după care se rulează. Se unge foaia cu oul bătut.
6. Se unge o tavă cu puţin ulei, se aşază rulada şi se dă la cuptor până în momentul în care se rumeneşte foaia.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525