Competițiile suspendate până pe 3 mai!

0



Federaţia Română de Atletism a anunţat suspendarea tuturor competițiilor până în data de 3 mai, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.


În contextul noilor măsuri de prevenţie şi securitate abordate de Guvernul României prin ordonanţa militară nr. 2 din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândire a COVID-19, Federaţia Română de Atletism decide suspendarea tuturor competițiilor până în data de 3 mai (spiriduşi, C4, C3, C2, C1, J3, J2, J1, T, S, M). În funcţie de măsurile luate de autorităţi la aceea dată, acest termen ­poate fi prelungit până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Angajații lucrează de acasă
De asemenea, Federaţia Română de Atletism a mai anunţat și închiderea sediului şi continuarea activităţii exclusiv prin mijloacele de comunicare electronice şi prin telefon (email, platforme de lucru online). Toate documentele pot fi trimise în continuare pe adresa de mail office@fra.ro, unde vor fi analizate şi introduse în circuitul de soluţionare în funcţie de urgenţa lor şi de posibilitatea de rezolvare.
Bazele sportive, închise
Federaţia Română de Atletism a informat sportivii, antrenorii şi publicul că baza sportivă Iolanda Balaş Soter, aflată în gestiunea federaţiei, se închide până în data de 3 mai, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen și că toţi sportivii de lot olimpic şi naţional NU se mai află în acest moment în cantonament şi pregătire centralizată. FRA recomandă cluburilor care au sportivi de înaltă performanţă să păstreze o legătură strânsă cu aceştia, să îi monitorizeze şi să îi sfătuiască în legătură cu toate aspectele ridicate de măsurile de autoizolare recomandate/ impuse de Guvernul României. Lotul olimpic își desfășoară activitatea descentralizat „individual” la locațiile stabilite de către antrenor şi sportiv. Comunicarea dintre FRA şi sportivi se face continuu, cu respectarea măsurilor de prevenție comunicate de Guvernul României. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.