Și-a tăiat gâtul cu drujba!

1



Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața în cursul zilei de ieri în timp ce era la tăiat de lemne într-o pădure din pădurea Nucșoara. Din primele informații, se pare că, bărbatul era cu mai multe persoane pentru a strânge lemne de foc pentru perioada rece, iar la un moment dat, într-o clipă de neatenție, s-a tăiat la gât cu drujba.


La fața locului s-au deplasat imediat salvamontiștii împreună cu un echipaj medical, dar, din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Pe lângă salvatorii montani și echipajul medical, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru a demara cercetările în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale tragediei.

Citiți și: Percheziţii la cămătariDe asemenea, operațiunea a durat aproximativ cinci ore, iar trupul neînsuflețit a fost coborât de salvamontiști și predat unui echipaj al Serviciului de Medicină Legală care l-a transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. B.R.


1 COMENTARIU

  1. Buna asta cu perioada rece, noi fiind in plina canicula. Stim clar ce facea omul , lucra si taia lemne ilegal probabil tot pentru o exploatare ilegala.
    Acum D-zeu sa-l ierte , tragedia este facuta, dar revine problema de fond de care nimeni din asa zisele autoritati nu se atinge : dezastrul ecologic din zona Nucsoara/Valea Rea.
    Raul a ajuns un firicel de apa, este gatuit de tevi folosite ca poduri pentru exploatari ilegale, se fac mai nou si decopertari de albie de rau pentru agregate , tot ilegal si unde sunt asa zisele autoritati ? Inexistente…Pastravul a disparut complet de pe zona de rau pana in barajul Baciu.
    Deliberat drumul forestier este lasat in paragina de Romsilva pentru a descuraja accesul auto al turistilor in zona si toate neregulile sa se desfasoare in liniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.