Masina Poliţiei implicată în accident!

0
0



Marţi, pe DN 73, în comuna Valea Mare Pravăţ, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme. Au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.


În urma accidentului au rezultat două victime care au preluate și transportate la spitalul din Câmpulung de către echipajele medicale.

Două femei rănite în accident

Pe DN 73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, s-a produs un accident rutier între o autoutilitară şi un autoturism. În urma accidentului au fost două persoane rănite. Cele două femei rănite, erau pasagere în cele două maşini. Cele două victime au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital. De asemenea, ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung s-au deplasat la faţa locului şi au demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidental rutier.

Autospecială a poliției, implicată într-un eveniment rutier

O autospecială a Poliției Câmpulung, condusă de specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care se întorcea de la un un accident rutier petrecut pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, care a pătruns pe DN 73 de pe un drum lateral.

Din fericire, în urma evenimentului nu a rezultat rănirea niciunei persoane, ci doar avarii produse celor două autovehicule.

Citiți și: Construcţiile ilegale din Câmpulung vor fi demolate!Evenimentul rutier urmează a fi protocolat ca tamponare, de către polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.  B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.