Lipie de pui cu parmezan

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 10 min
Timp de gătire: 5 min

Gata în: 15 min
Ingrediente:
350 gr. pui gătit mărunțit
200 ml sos marinara
250 gr. parmezan ras
4 lipii
Condimente: sare, piper, busuioc, oregano, praf de usturoi

Mod de preparare:
Fie că o faci cu pui făcut de la zero sau cu ce ți-a mai rămas de la o friptură de pui (sau de la un pui la rotisor), aceasta este o rețetă simplă și gustoasă pe care o poate face oricine în 15 minute. Pefectă pentru o masă cu familia, o seară liniștită de film sau pentru un prânz la muncă.
Cantitățile date sunt pentru 4 porții.

Pune puiul mărunțit într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă.
Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii.

Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte.
Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.