Cristea și Toma vor victoria

0
0



Jucătorii galben-verzi sunt încrezători înainte de jocul cu Rapid și speră ca CS Mioveni să obțină primele puncte din actuala ediție de campionat.


Prezent în cadrul unei conferințe de presă la stadion, atacantul Adnrei Cristea a declarat: “Mă bucur să mă aflu aici. Este un moment important pentru club, este primul meci acasă și ne dorim un rezultat pozitiv. Întâlnim o echipă cu experiență, cu jucători valoroși, dar avem și noi dorință mare. Sunt încântat de ce am găsit aici, preocuparea pentru această echipă, îmi place…

La meciul cu Rapid am încredere și sunt optimist. E o provocare pentru mine, iar obiectivul este clar, rămânerea în Liga 1. Pentru mine toate meciurile sunt speciale, orice joc în iau în parte…. Este foarte important să luăm puncte în acest început și avem nevoie de încredere.

Contra Rapidului am jucta foarte multe meciuri, acasă, în deplasare, pun presiune suporterii într-adevăr, dar la final sperăm să ne bucurăm. Cred că am marcat vreo 5 goluri în poarta Rapidului” a spus Cristea.

Un alt jucător al Mioveniului, Daniel Toma, care a făcut o partidă foarte bună la Mediaș se gândește și el la punct sau puncte în jocul cuRapid: “Jucăm cu o echipă de tradiție a fotbalului românesc, cu suporteri frumoși… Ne așteaptă o partidă foarte grea. Este un joc dificil, dar am încredere în colegi, în staff că vom lua punct sau puncte în acest meci!” S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.