O argeşeancă are nevoie de bani pentru a putea merge!

0



O argeşeancă în vârstă de 70 ani are nevoie de sprijinul semenilor pentru a putea merge din nou!. Maria Jana Toma a suferit o operaţie complicată la sfârşitul anului 2019 după ce i s-a descoperit o tumoare pe creier.


În urma intervenţiei chirurgicale a rămas paralizată pe partea dreaptă, iar recuperarea nu s-a putut face corespunzător din cauza pandemiei de COVID-19, dar şi a unui microb intraspitalicesc pe care l-a contactat de două ori. În urma relaxării restricţiilor, fiul său, Adrian, a reuşit să îi facă o programare pentru a se recupera la Spitalul Bagdasar Arseni.

Doctorii i-au recomandat să urmeze un program mai lung la un centru de recuperare, dar şi să lucreze zilnic cu un kinetoterapeut. Costurile pentru o internare de 21 de zile la Spitalul Sfântul Sava din Constanţa, cel mai bun din ţară pe partea de recuperare, se ridică la aproape 10.000 lei, iar plata lunară a kinetoterapeutului la 1.000 lei.

Datorită faptului că a stat mult timp la pat, femeia a fost diagnosticată şi cu pietre la rinichi, fiindu-i montată o sondă, urmând ca în perioada următoare să fie operată la rinichi. Sumele legate de costul perioadei de recuperare şi a kinetoterapeutului depăşesc cu mult posibilităţile financiare ale familiei. Adrian Toma, fiul femeii, face apel la argeşenii cu suflet care îl pot ajuta financiar să treacă peste acestă încercare a vieţii.

Cei care doresc să îl ajute pe Adrian o pot face donând în contul RO59INGB00009999 03412794 deschis pe numele Toma Maria Jana la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.