Și Mondialele de Atletism U20 s-au amânat!

0



După Campionatul European de fotbal și Jocurile Olimpice care au fost reprrogra­mate pentru 2021, încă o mare competiție sportivă a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus. Este vorba de Campionatele Mondial de atletism Under 20 care ar fi tre­buit să fie găzduit de Kenia în această vară.


Anunțul a fost făcut de Federația Internațională de Atletism printr-un comunicat care a fost transmis tuturor federațiilor de resort din întreaga lume: ”Federația Internațională de Atletism a decis miercuri, 25 martie 2020, alături de Guvernul statului Kenya și de Federația Kenyană de Atletism, să amâne disputarea Campionatelor Mondiale de Atletism U20. Competiția trebuia să aibe loc în perioada 7-12 iulie, la Nairobi, dar pandemia de Coronavirus face imposibilă disputarea lor. Federația Internațională de Atletism va ține în permanență legătură cu organizatorii și, de îndată ce lucrurile vor reveni la normal, va anunța noua perioadă de disputare a competiției” a anunțat Federația Română de Atletism pe site-ul oficial.
Din cauza stării de urgență instituită pe teritoriul României de președintele Klaus Ionanis pemtru prevenirea răspândirii COVID – 19, tot mai multe federații sportive din țara noastră sunt nevoite să își anule sau să își reprogrameze competițiile pe care le aveau în calendarul oficial. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.