Crimă la Vedea!

0



În urmă cu mai bine de 10 ani, în Argeş, un bărbat era omorât de un amic de-al său. Criminalul a fost condamnat şi a petrecut ani grei la închisoare. Odată ieşit, omul care acum avea 70 de ani, trăia singur în casa sa de la Vedea. Nicio clipă nu s-a gândit că nepotul celui care-I luase viaţa, se va ţine de cuvânt şi se va răzbuna.


Luni seara, câţiva oameni din comună l-au văzut pe omul de 70 de ani că zăcea fără suflare în curtea casei lui. Imediat aceştia au sesizat Poliţia. Cum pe trupul neînsufleţit se observau urme de violenţă, oamenii legii au stiut clar că au de-a face cu un caz de omor.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care au demarat cercetările în vederea stabilirii celor întâmplate. “Era căzut în curte. Am strigat noi la el, dar nu a mişcat şi am anunţat la Poliţie.

Au venit cei de la Piteşti şi au zis că a fost omorât. Se vorbeşte pe aici prin comună că l-ar fi omorât nepotul ăluia de l-a omorât el acum vreo 15 ani. Băiatul ăsta a fost pe la bunica lui, l-au văzut vecinii, şi de asta se bănuieşte că el a făcut-o că promisese că moare de mâna lui. Acum se duce şi el la puşcărie… S-a nenorocit şi ăsta”, spune un vecin al bărbatului omorât.

Suspectul a fost reţinut!

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Vedea, un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinței sale.

Având în vedere că bărbatul prezenta urme de violență, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Procurorul de caz, împreună cu polițiștii de investigații criminale au desfășurat cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”.

„În urma investigațiilor, a fost identificată o persoană bănuită, care se află în custodia polițiștilor, urmând ca după administrarea probatoriului, procurorul de caz să dispună măsurile legale care se impugn”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş. Bogdan Radu