Bărbat mort la locul de muncă!

0
0



Marţi dimineaţă, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul unei societăți de pe raza de competență, un angajat a fost accidentat, fiind în stare de inconștiență. Tragicul eveniment a avut loc marţi dimineață și ar fi vorba despre firma Metabet.


În urma intervenției, s-a constatat că un bărbat de 32 de ani, din Hârșești, angajat al societății în cauză, a fost găsit în stare de inconștiență, iar echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celui în cauză.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul, în cauză fiind sesizați și reprezentanții I.T.M. Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, iar cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.