Primele goluri, primele puncte, prima victorie!

0
0

  • Liga 11, Etapa 3: Sepsi Sf Gheorghe – CS Mioveni 1-2 (0-1)



CS Mioveni a câștigat cu 2-1 în deplasare la Sepsi Sf Gheorghe, meciul disputant luni seara și care a contat pentru etapa a treia a Ligii 1. Galben-verzii au marcat în acest joc primele goluri de la revenirea în Liga 1, au obținut primele puncta din actuala ediție de campionat și au realizat prima lor victorie din acest sezon.


Deși gazdele au avut ptimele sitaații de poartă, chiar în debutul meciului, prin Achahbar, șut peste și reliare din 2 pe lângă, galben-verzii au început foarte bine partida, au stat foarte bine în teren și au încercat să dea lovitura pe contraatac, având situații bune de atac. Titularizat în premieră în poartă în acest sezon, Ducan a fost la post în minutul 12 și a scos de sub bară șutul lui Chunchukov din voleu de la marginea careului. Goal-keeper-ul argeșean se remarcă și în minutul 18 în fața lui Ashkovski care scapă singur cu el, central și respinge in extremis cu piciorul.

În minuutl 26 apare și prima ocazie serioasă a oaspeților, Rusu îi pasează excelent pe dreapta lui Blănaru, care pătrunde în careu în poziție similară ca la meciul cu Rapid, dar de data aceasta șutul din demivoleu este respins în corner. În minutul 38, Mioveniul dă lovitura și marchează primul gol de la revenirea în Liga 1, pe un contraatac, la care Blănaru scapă spre poartă de la jumătatea terenului și îi pasează excelent lui Dumitriu venit din spate pe centrul porții, mijlocașul înscriind frumos, singur cu portarul. Cu 3 minute înainte de pauză, argeșenii au un nou contraatac, balonul circulă pe traseul Rusu – Buziuc – Blănaru, acesta din urmă scapă singur spre poartă, dar întârzie șutul la 16 m, încearcă să dribleze și este blocat. Imediat după pauză, CS Mioveni mai dă o lovitură de grație, Ducan degajează, Buziuc deviază cu capul pe spate, mingea ajunge la Rusu care preia în aer, își depășește adversarul și șutează perfect cu stângul de la colțul lui 16, de pe stânga marcând pe sub portar.

În minutul 53, Sepsi are o lovitură periculoasă de la 18, dar balonul este trimis milimetric pe lângă. În minutul 58, oaspeții ratează o nouă ocazie monumentală, după degajarea lui Ducan, Buziuc îi pasează lui Dumitriu care scapă frontal, singur cu portarul dar nu reușește să îl învingă. Urmează apoi o ocazie mare a gazdelor, Ștefănescu pătrunzând pe stânga, dar Ducan scaote senzațional din vinclu de la colțul scurt.

În minutul 69, Chunchukov încearcă să marcheze cu o lovitură de cap, dar tentativa este respinsă de Ducan. Zece minute mai târziu, încă o ocazie pentru gazed, centrare din flancul stâng, dar Bojic trimite peste poartă, cu capul din 6 m.

Sepsi marchează golul de onoare în prelungiri, când Chinchukov scapă pe stânga, este întâmpinat de Ducan, dar șutul acestuia este deviat de portar și intră în cele din urmă în poartă. CS Mioveni a obținut o victorie importantă, de moral, iar echipa lui Pelici acumulat 3 puncte, cedând ultimul loc din clasament.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.