Mamă şi fiică bătute pe stradă de un adolescent!

1
1



Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a ajuns în arest după ce, în timp ce era pe stradă a lovit-o pe fosta lui iubită şi pe mama acesteia. Cel două au depus plângere de teamă ca povestea să nu se repete, mai ales că fuseseră ameninţate.  Adolescentul provine dintr-un centru de tip familial şi este cunoscut cu un comportament agresiv.


Potrivit plângerii, marţi, femeia în vârstă de 37 de ani, originară din comuna Mălureni şi fiica ei, în vârstă de 16 ani, mergeau pe stradă, în apropiere de Complexul Albina, din cartierul piteştean Găvana. S-au întâlnit cu S.C., de 17 ani, fostul iubit al fetei.

Acesta a oprit-o pe copilă şi s-au luat la ceartă. A înjurat-o şi a lovit-o dându-i mai multe palme. Mama a auzit şi s-a întors, sărind în apărarea fiicei. Atunci S.C a lovit-o şi pe femeie, după care a plecat. Întreg incidentul a avut loc în jurul orei 17,00,  pe stradă, martori fiind mai mulţi trecători. Cele două s-au dus acasă şi miercuri s-au prezentat la Secţia 2 Poliţie unde au depus plângere împotriva adolescentului. Au menţionat că le este frică de tânăr.

O amenințase prin mesaje

Poliţiştii Secţiei 2 au întocmit dosar penal sub acuzaţia de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare. Tânărul a fost dus la audieri, iar cele două au mers la medicul legist pentru a obţine cetificatul medico-legal.

În cursul anchetei s-a aflat că S.C a fost iubitul fetei, şi de câteva luni s-au certat. Cei doi s-au cunoscut în cartierul Găvana acolo unde părinții fetei locuiesc cu chirie. Fata şi-a făcut un alt iubit, iar S.C. a aflat. A sunat-o de mai multe ori şi a ameninţat-o prin mesaje. Marţi, în timp ce se întorcea de la fotbal, băiatul a dat cu ochii de fosta iubită ducându-și la îndeplinire ameninţările.

Plasat sub control judiciar

După audieri S.C. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, fiind plasat sub măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Împotriva lui au fost luate măsuri specifice unui ordin de protecţie, dispuse pe întreaga perioadă a controlului judiciar. Acesta nu are voie să se apropie de fată nici de mama ei, nici să le contacteze în vreun fel.

Cunoscut cu comportament agresiv

Adolescentul este instituţionalizat, într-o casă de tip familial, după ce mama lui a plecat în străinătate şi nu s-a mai întors iar tatăl lui a decedat. Acesta este cunoscut de oamenii legii de la Secţia 2 cu un comportament agresiv. Băiatul a fost consiliat de 3 ori de poliţistul de proximitate cu privire la ieşirile violente şi atenţionat cu privire la legislaţie şi pedepasa pe care o poate primi. Mai mult a fost amendat de 2 ori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, tot din cauza acestui comportament.

Băiatul este elev la un liceu privat, fiind singura unitate şcolară care l-a mai primit după ce a fost mutat de la mai multe licee unde, de asemenea, a creat probleme. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.