Căprărescu Jr., la al 7-lea sezon cu BCM U Piteşti

0

Baschet



BCM U FC Argeş Piteşti a anunţat oficial prelungirea colaborării cu Mihai Căprărescu, baschetbalist care urmează să petreacă al 7-lea sezon în familia alb-violetă.


Mihai este unul dintre tinerii crescuți la Pitești, un sportiv pentru care mediul academic a fost pus pe același plan cu sportul. Născut la Craiova, el a desprins tainele baschetului la Pitești, reușind să obțină rezultate notabile la nivel juvenil. În trecut, a fost component al loturilor naționale de juniori. În vârstă de 23 ani, Căprărescu Jr. face un lucru inedit. Pe lângă antrenanamente, el este dedicat antrenamentelor și pregătirii fizice.

Mihai a început deja să lucreze cu cei mai tineri decât el, iar din sezonul următor va fi și ajutorul lui Cosmin Radu, preparatorul fizic al echipei.

S-au despărţit de Talton

Oficialii grupării din Trivale au anunțat pe site-ul oficial al clubului că s-au despărțit de americanul Gary Talton. Baschetbalistul de culoare a făcut parte din echipa cu care BCM U FC Argeș Pitești a terminat pe locul 3 precedenta ediție de campionat.

„Îi mulțumim și îi urăm mult succes fundașului american, alături de care echipa noastră a revenit pe podiumul Ligii Naționale!” este mesajul postat de BCM U Piteşti pe pagina de facebook. M.D.