Apare Campionatul Național Digital!

0


Musceleanul Norris Măgeanu a anunțat acum câteva zile forma­tul Campionatului Na­țio­nal Digital, o nouă competiție pe care Fe­derația Română de Au­to­mobilism Sportiv vrea să o introducă în calen­darul competițional.


Șeful motorsportului românesc a spus și care sunt criteriile de participare: ”Vom avea în 2020 minim 6 etape/campionat, cu acordarea de titluri de Câștigători de Etape și de Campioni Naționali. Premierea Campionilor se va face la Gala Campionilor 2020 și cei mai buni vor putea participa la FIA Motorsport Games, la finalul anului. Competițiile vor fi transmise și comentate live (poate chiar pe tv). Probabil vom demara cu un Campionat Național Digital de Circuit, urmând să implementăm ulterior și raliuri, coastă, rally cross sau drift. Toți piloții licențiați FRAS pentru anul 2020 vor avea automat și licență gratuită pentru această nouă disciplină. Campionatale digitale vor fi deschise însă și nelicențiaților, care vor trebui să urmeze procesul de licențiere (care va fi mai simplu pentru această disciplină) și plata unei taxe. Vom reveni în cel mai scurt timp cu prezentarea Comisiei Naționale de Digital Motorsport, cu regulamente, informații și prezentarea calendarului 2020. Sper să reușim să avem prima etapă cât mai curând, poate chiar în weekend-ul din aprilie în care ar fi trebuit să se desfășoare etapa de coastă de la Râșnov.
Deci, pregătiți simulatoarele, sau computere și volane, găsiți-vă un loc cu net bun în casă pentru instalarea „cockpit-ului” și haideți să ne menținem instinctele vii!. Sper să ne revedem cât mai curând „live”, până atunci, aveți grijă de voi și în special de părinții și bunicii voștri! ”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.