Modificări în formula de start

0
0



Tehnicianul grupării din Trivale preconizează mai multe schimbări în formula de start pe care o va alinia duminică: ”Probabil vor fi și modificări în echipa de start. Avem un lot echilibrat și vom da șansă tuturor jucătorilor. Majoritatea băieților sunt fotbaliști cu experiență, au trecut prin diferite situații grele. Trebuie să ieținm din această situație”.

Doar staff-ul tehnic face schimbările

Andrei Prepeliță a demontat speculațiile apărute după meciul cu Rapid conform cărora conducerea clubului ar avea o implicare la schimbările de jucători: ”S-a discutat pe marginea meciului de la Rapid că domnul primar Cristian Gentea ar fi intervenit la pauză pentru cele patru schimbări și vreau să demontez aceste speculații. A fost decizia staff-ului tehnic și nu am avut implicări de genul ăsta din partea dânsului. Știți foarte bine că ne susține și face eforturi ca echipa să nu ducă lipsă de nimic”.

Mai așteaptă întăriri

Principalul alb-violeților spune că FC Argeș mai are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv și își dorește ca această problemă să fie rezolvată în cel mai scurt timp: ”Până la sfârșitul perioadei de transferuri vor mai veni jucători. În plan ofensiv mai așteptăm un atacant. Nu este ușor de găsit pentru că este o lipsă de atacanți în toată lumea. Sperăm să alegem bine și să ne ajute pe viitor” a spus Andrei Prepeliță la conferința de presă premergătoare partidei de duminică. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.