Scoruri de maidan la Brașov și București

0
0

  • Liga 2: retrospectiva etapei a 3-a



FC Hermannstadt și Universitatea Cluj și-au câștigat jocurile desfășurate acasă cu Politehnica Iași (scor 2-1), respectiv Unirea Constanța (scor 1-0), și continuă cu punctaj maxim în campionat. Sâmbătă au fost programate cinci partide la Dej, Avrig, Brașov, Chiajna, București, iar duminică una la Timișoara. Etapa se va încheia cu meciurile de la Giurgiu și Ploiești de azi și mâine.


Unirea Slobozia a câștigat cu 6-0 meciul de pe Tineretului cu FC Brașov și s-a instalat pe primul loc în Liga 2 datorită golaverajului, fiindcă punctaj maxim au și alte echipe. Apoi a fost 0-0 între Unirea Dej și Dunărea Călărași, după un meci dominat autoritar de echipa lui Dragoș Militaru, însă în care nu a putut marca. Ripensia a câștigat cu 2-0 meciul de la Avrig, cu CS Comunal Șelimbăr, în care a predat o lecție de fotbal, timișorenii marcând inclusiv în inferioritate numerică. Concordia Chiajna s-a impus cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus, într-un joc înaintea căruia ambele echipe aveau punctaj maxim după primele două etape. Steaua a câștigat și ea la scor, cu 5-2, meciul cu Dacia Unirea Brăila, într-o partidă spectaculoasă, cu multe goluri, dar și ratări și greșeli.

Duminică, a fost un meci cu ritm la Timișoara și un egal echitabil între Poli și FC Buzău. Formația lui Cristian Pustai a acumulat primul punct în noul sezon. Poli Timișoara și FC Buzău au oferit unul dintre cele mai bune meciuri ale etapei a 3-a a Ligii a 2-a. Singura partidă a zilei de duminică din divizia a doua a fost marcată de faptul că suporterii gazdelor au venit pentru prima dată pe stadionul propriu, ”Dan Păltinișanu”, după ce s-a dat drumul la meciuri cu fani în tribune.

⚽HERMANNSTADT – POLI IALI 2-1
Au marcat: Năstăsie (59), Niță (88) / Pușcaș (72)
⚽U CLUJ – UNIREA CONSTANȚA 1-0
A marcat: Dican (54)
⚽FC BRAŞOV – UNIREA SLOBOZIA 0-6
Au marcat: Perju (4), Ibrian (55), I Stoica (64), Ivan (69), Dinu (89), Matei (93)
⚽UNIREA DEJ – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-0
⚽CS COMUNAL ŞELIMBĂR – RIPENSIA TIMIȘOARA 0-2
Au marcat: Golda (38, 74)
⚽CONCORDIA CHIAJNA – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 2-1
Au marcat: Voicu (7), Hamza (88) / Potecea (90)
⚽STEAUA – DACIA UNIREA BRĂILA 5-2
Au marcat: Chipirliu (4, 44), Buhăescu (57), Huiban (67,90) / Răducan (5), Adrian Ilie (autogol 54)
⚽Poli Timișoara – FC Buzău 1-1
Au marcat: Benzar (4) / Chică (69)
Astăzi ora 18:00
⚽Astra – Viitorul Pandurii
Mâine ora 19:00
⚽Petrolul – Csikszereda S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.