Meciuri cu Dinamo 2, Rapid 2 și FCSB 2

0

  • FC Argeș 2, Real Bradu și Unirea Bascov au adversari “cu nume” în Liga 3



Federația Română de Fotbal a stabilit la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, calendarul competițional al noii ediții de Liga 3, sezonul 2021-2022, imediat după ce a comunicat componența celor zece serii ale noului sezon.


Noul campionat este programat să înceapă în ultimul weekend al lunii august (27-28 august 2021) tot cu 100 de echipe împărțite în mod egal în zece serii, cum s-a întâmplat și în ediția trecută, una care s-a desfășurat în premieră în acest mod din cauza pandemiei COVID-19. Județul Argeș are înscrise în competiție trei echipe, care au fost repartizate în a patra serie, care poate fi considerate a fi una a sateliților, deoarece aici se află echipele secunde ale mai multor cluburi. Așadar din județ sunt aici FC Argeș 2, Unirea Bascov și Real Bradu, iar printre adversari se numără FCSB 2, Dinamo 2, Rapid 2, Clinceni 2. Acest lucru poate fi benefic daca vreuna dintre echipe trage la promovare, deoarece sateliții echipelor de Liga 1 pot fi excluși din lupta pentru promovare, iar duelul se va duce doar în 5 formații.

Traseu ușor la promovare

În Seria 4 au fost repartizate următoarele echipe: FCSB 2, Progresul Spartac, Unirea Bascov, CS Tunari, Dinamo 2, Flacăra Moreni, Rapid 2, Academica Clinceni 2, Real Bradu și Campionii FC Argeș 2. Față de sezonul trecut, din serie au dispărut Steaua (promovată în Liga 2), Metalul Buzău (mutată în Seria 2), FC Voluntari 2 (mutată în Seria 3), Concordia Chiajna 2 (desființată) și CS Balotești (retrogradată și desființată). Au fost aduse, în schimb, Unirea Bascov, Flacăra Moreni, Academica Clinceni 2 (toate trei mutate din Seria 6), Real Bradu (promovată din Liga 4) și Campionii FC Argeș 2 (satelit nou-înființat de club de Liga 1). În acest moment este greu de precizat ce echipă ar fi favorită la promovare din această serie.

FCSB 2 ar putea să nu mai fie atât de puternică, fiindcă în serie nu mai există Steaua, deci nu va mai exista o motivație atât de mare pentru a demonstra, Flacăra Moreni a dezamăgit în ultimii ani și pare să nu fi schimbat ceva în această vară, astfel că mai periculoase par a rămâne doar Progresul Spartac și CS Tunari. Cu siguranță, Seria a 4-a este una dintre cele mai slabe din Liga 3, la mare concurență cu Seria a 3-a. Un lucru este cert în această serie. Cuprinde cele mai multe echipe satelit, cinci la număr, ale cluburilor de Liga 1 FCSB, Dinamo, Rapid, Academica Clinceni și Campionii FC Argeș. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.