Misiune infernală cu campioana României!

0
1

  • FC Argeş – CFR Cluj, sâmbătă, ora 21.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



FC Argeş va încerca în acest week-end să obţină un rezultat bun prin care să se depărteze de zona minată a clasamentului. Misiunea al-violeţilor nu va fi deloc una uşoară având în vedere că vom întâlni CFR Cluj, campioana României şi liderul la zi al clasamentului.


Confruntarea dintre cele două echipe se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin şi contează pentru runda cu numărul 6 din Casa Liga 1.

Piteştenii au nevoie ca de aer de un rezultat bun pentru a ieşi din zona nisipurilor mişcătoare şi speră să profite de situaţia adversarului care are moralul scăzut după înfrângerea la scor suferită în partida cu Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League. În campionat, ardelenii pregătiţi de Marius Şumudică merg ceas, CFR având cinci victorii din tot atâtea partide jucate. FC Argeş are şi ea moralul bun după victoria de la Sfântu Gheorghe şi va aborda aceaastă partidă cu o doză ridicată de încredere.

Piteştenii sunt conştienţi de dificultatea acestui meci, însă sunt convinşi că pot ieşi neînvinşi dacă vor închide bine spaţiile şi nu vor mai face greşeli individuale. Înaintea acestui duel, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 15 puncte, iar FC Argeş se situează pe locul 13, cu 4 puncte. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.