Andrei Prepeliţă: „Să spargem gheaţa pe teren propriu”

0
0



Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeş, îşi doreşte foarte mult ca elevii săi să dea totul pe teren în confruntarea cu ardelenii. Tehnicianul grupării din Trivale speră să obţină un rezultat pozitiv pentru a da valoare celor trei puncte obţinute în runda precedentă cu Sepsi Sfântu Gheorghe.


Oficialul argeşean nu este interesat de problemele adversarului, dar speră ca jucătorii săi să profite de pasa mai puţin bună prin care trec ardelenii după ultimele rezultate înregistrate în cupele europene: „Avem nevoie de puncte și sperăm să spargem gheața pe teren propriu.

Trebuie să redevenim ce am fost anul trecut în a doua parte a campionatului unde am câștigat mare parte din meciurile de pe teren propriu sau nu am pierdut. Sper să obținem un rezultat pozitiv în meciul cu CFR. Ne așteaptă un meci greu cu echipa campioană, o formație cu experiență, cu jucători care sunt învățați cu performanța, fotbaliști care evoluează în cupele europene.

Ultimul nostru meci ne dă speranțe. Este cel mai greu joc de până acum pentru că jucăm împotriva campioanei. Au un lot numeros și valoric. Pot alinia două formații, chiar dacă au jucat marți cu Steaua Roșie Belgrad. Dacă ne uităm la joc, diferenţa este mare pentru că CFR-ul a stat bine, dar a comis greşeli individuale, greşeli care şi pe noi ne-au costat. Cu siguranță vor alinia o altă formație și vor introduce în teren jucători proaspeți”.

„Am rămas datori suporterilor!”

Prepeliţă vrea ca spectatorii piteşteni să plece mulţumiţi de la stadion: „Nu ne gândim să punem capăt aventurii lui Marius Șumudică la CFR Cluj. Situația noastră trebuie să ne dea de gândit și să ne câștigăm punctele. Nici noi nu suntem liniștiți cu cele 4 puncte câștigate în acest sezon. Nu ştiu ce se întâmplă în vestiarul CFR-ului.

Ei au cinci victorii din cinci meciuri. Sunt calificaţi în Conference League..Într-adevăr în ultimul meci au pierdut cu Steaua Roşie belgrad. Eram conştient că va fi un început greu de sezon pentru că am schimbat câţiva jucători. Până se acomodează durează o perioadă de timp, dar în acelaşi timp mă aşteptam la mai multe puncte, cel puţin pe teren propriu.
Două înfrângeri nu sună bine…

Aşteptam această primă victorie ca să fie ca o descătuşare şi să începem să creştem. Atuul nostru în meciul cu CFR Cluj ar trebui să fie echipa. Uşor, uşor, echipa se omogenizează. Suntem datori faţă de suporteri pentru că au venit, au încurajat echipa şi nu le-am oferit nici un motiv de bucurie. Sperăm la acest meci să facem mai mult. Cu mai multă determinare, putem face mai mult. Cel puţin la meciul cu Rapid nu s-a văzut asta. Mă bucur că jucătorii au înţeles şi au reacţionat foarte bine la Sepsi. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.