Specialitate de pui cu legume

0
0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 60 min
Gata în: 1 ore, 30 min
Ingrediente:
2 piepţi de pui fără os
500 gr. morcovi
500 gr. cartofi
200 gr. mazăre din conservă
200 gr. caşcaval
seminţe de susan
piper
cimbru
2-3 linguri Delikat cu legume
1 lingură unt
2 ouă

Mod de preparare:
Se spală şi se fierb piepţii de pui apoi se taie felii pe lungime. Morcovii şi cartofii se curăţă, se spală şi se fierb în apă. Se taie pe lungime. Mazărea se spală, iar caşcavalul se taie felii.
Se unge tava cu unt şi se aşază un strat de felii de cartofi, apoi celelalte legume alternativ cu feliile de carne şi de caşcaval. Se presară Delikat cu legume. Se bat ouăle şi se toarnă deasupra compoziţiei din tavă.
Se lasă la copt în cuptorul preîncâlzit, timp de 30 de minute. La final, se presară cimbru şi piper şi se decorează cu seminţele de susan. Se serveşte rece, cu felii de roşii.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.