Carne de vită în dovleac

0
0



Ingrediente:
ulei
300 gr. supă de ciuperci
120 gr. ciuperci
3 linguri sos de soia
2 linguri zahăr
2 cești orez fiert
1 dovleac mare (aprox. 3-4 kig)
500 gr. carne tocată de vită

Mod de preparare:
Carnea de vita în dovleac este delicioasă! Învaţă cum să prepari această reţetă inedită şi interesantă, care arată spectaculos, are un gust deosebit şi cu care vei impresiona pe toată lumea. Are câte puţin din sarmalele româneşti şi din celebrele paste bolognese italieneşti, totul într-o aromă de dovleac tomantic. Toacă ceapa şi căleşte-o în 2 linguri de ulei până devine translucidă, circa 2 minute. Adaugă carnea tocată şi amestecă mereu, până ce carnea nu mai este roz. Scurge bine zeama de carne şi adaugă supa, ciupercile, sosul de soia şi zahărul brun. Lasă pe foc mic 10 minute, amestecând din când în când. Adaugă orezul şi mai lasă puţin să fiarbă. Spală dovlecii şi taie câte un capac deasupra, în jurul codiţei. Scobeşte seminţele şi o parte din pulpă şi umple cu amestecul de carne tocată bolognese. Pune la loc capacul din dovleac, sau acoperă cu o felie mare de roşie. Unge o tavă mare cu ulei şi unge şi dovlecii pe dinafară. Încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade şi lasă să se coacă vita bolognese coaptă în dovleac circa o oră şi jumătate, sau până ce coaja dovleacului se înmoaie. Se serveşte cu carnea de vită cu pulpa de dovleac ca garnitură.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.