Victorie prețioasă și două eurogoluri!

0
0

  • Dinamo – FC Argeș 0-2(0-1) A marcat: Tănase(min.10, 62)



FC Argeș a ieșit momentan zona minată a clasamentului după ce s-a impus cu 2-0, în confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu Dinamo București, din runda cu numărul 7 a Casa Liga 1. Pentru piteșteni a fost a doua victorie din acest început de sezon competițional, după cea din deplasarea de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, de acum trei etape. Foto: Gheorghe Flușter (Fotosport)


Cl mai bun jucător de pe teren a fost Cristian Tănase, mijlocașul argeșean reușind ”dubla” cu două execuții de excepție. Piteștenii au început în forță partida, iar Ișfan a fost foarte aproape de deschiderea scorului după doar trei minute. Șapte minute mai târziu, Tănase a reușit să înscrie un gol superb, după ce a reluat din demivoleu cu exteriorul, de la de aproximativ 20 de metri. Dinamo a avut prima ocazie mare de gol în minutul 41, dar șutul lui Bordușanu a fost respins de Joao Miguel.

Fundașul portughez a fost din nou salvatorul alb-violeților reușind să respingă din apropierea liniei porții șutul lui Moldoveanu care îl driblase Greab. Tănase a adus liniștea în tabăra argeșeană cu o jumătate de oră înainte de final după ce a marcat din nou în poarta lui Eșanu, tot din demivoleu, de data aceasta cu piciorul stâng. Tofan a avut șansa de a majora diferența pe tabelă în două rânduri, însă de fiecare dată șuturile acestuia nu au prins cadrul porții lui Eșanu. Cu victoria din Ștefan cel Mare, FC Argeș au urcat ajuns la 7 puncte și a urcat pe locul 11 al clasamentului.

Caseta tehnică:
Dinamo: Eşanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar(min.39 Bordușanu) – G. Creţu, Răuţă, Bani(min.46 Neicuțescu) – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu.
Rezerve neutilizate: Fara, Ehmann, Tone, Penescu, I. Borcea, Florescu, Măgurean.
Antrenor: Dario Bonetti
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Viana(min.55 Pițian) – Işfan, Palic(min.50 Dumitrașcu), Tănase(min.80 Dumitru) – Said(min.55 Șerban).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Boldor, De Jonghe, Honciu, Teles.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi
Stadion: Dinamo Spectatori: 2.000
Cartonașe galbene: Răuță, Sorescu, Moldoveanu / Tofan, Șerban, Ișfan, Dumitrașcu, Mușat
Arbitri: Florin Andrei, Ciprian Florin Danşa, Ionel Valentin Dumitru
Observatori: Ion Marin, Alexandru Deaconu
Cum s-au marcat golurile
min.10: 0-1!Cristian Tănase înscrie cu exteriorul, din afara careului de șaisprezece metri, după devierea pe spate a lui Said.
min.62: 0-2! Tănase reușește dubla, în urma unui demivoleu de efect cu piciorul stâng, trimis în plasa laterală a porții apărate de Eșanu. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.