Copănele în sos de vin

0
0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Gata în: 30 min
Ingrediente:
8 pulpe de pui
50 gr. unt
100 ml vin alb
1 linguriță curry
100 gr. roşii cherry
1 lingură făină albă
gem de stafide
cireşe şi struguri
sare
piper
verdeţuri pentru ornare
Mod de preparare:
1. Se spală pulpele în apă călduţă şi se pun la scurs pe un prosop de hârtie. După ce s-a scurs, se condimen¬tează fiecare bucată cu sare şi piper şi se tăvăleşte în făină albă.
2. Într-o tigaie, se topeşte untul şi se adaugă pulpele. Se lasă să se prăjească bine pe toate părţile.
3. Apoi se scoate carnea din tigaie, iar peste untul rămas se adaugă curry, gemul de stafide şi fructele spălate în prealabil. Peste acestea se toarnă puţină apă şi se lasă să fiarbă aproximativ 5 minute. Nu uita să mai păstrezi câteva fructe şi pentru decor!
4. După ce sosul a fiert, se pune carnea de pui într-o tavă, pe patul din sosul pregătit în prealabil şi se bagă la cuptor. Se lasă până se rumeneşte carnea şi se ornează cu fructe proaspete şi verdeaţă.
5. Se poate servi cu garnitură de orez, cu cartofi la cup¬tor, ţărăneşti sau cu paste.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.