Timpi de preparare:
Timp de preparare: 5 min
Timp de gătire: 3 min
Gata în: 8 min
Ingrediente:
2 ouă
4 felii de pâine
2 linguri de muștar
2 linguri de maioneză
200 gr. de șuncă presată
30 gr. brânză (Gruyere) rasă
2 linguri de unt
sare și piper după gust
Mod de preparare:
Bate ouăle bine într-un vas îndeajuns de încăpător pentru un sandwich, cu puțină sare și piper.
„Asamblează” sandwich-urile cu muștar, maioneză, cașcaval și șuncă. Pune sare și piper după gust. Presează-le puțin.
Topește untul într-o tigaie, la foc mic. Înmoaie bine fiecare sandwich în parte în oul bătut și pune în tigaie. Prăjește câte 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenește ușor și brânza se topește.
În original, acest sandwich se servește cu zahăr pudră pe deasupra. Da, pentru gustul nostru pare tare ciudată combinația. Dar dacă mulți îl preferă așa, înseamnă că nu poate fi decât gustos, nu?