Permise de conducere reţinute de poliţişti!

0
0



Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. „Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate aproximativ 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 35.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 9 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite IPJ Argeş.
I-a furat casca unui motociclist!
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și, în urma activităților desfășurate, au identificat un bărbat de 67 de ani, din Godeni, bănuit de săvârșirea faptei. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 05 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o cască, de pe ghidonul unei motociclete, aparținând unui bărbat de 31 de ani, din Mioveni, în timp ce aceasta era parcată pe strada Negru-Vodă, din municipiul Câmpulung. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.
Beat şi fără permis prins la Corbi!
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 37 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe raza localității Corbi, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.