Trei victorii pentru juniorii de la FC Argeș!

0



Acum câteva zile s-a disputat a patra etapă din Liga Elitelor Under 16, dar și a doua rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19.


La cele trei competiții organizate de FRF, clubul FC Argeș a fost reprezentat de grupele pregătite de Cătălin Oprea, Daniel Ghiță și Robert Enache. Juniorii alb-violeți au avut evoluții foarte bune și au înregistrat trei victorii. În Liga Elitelor U16, echipa pregătită de Cătălin Oprea a câștigat, cu 2-0, confruntarea din deplasare, cu Chindia Târgoviște. În urma acestui rezultat, FC Argeș U16 se menține pe locul 7 al clasamentului, cu cele 6 puncte, adunate în patru etape. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu CS Mioveni, formație care nu a acumulat nici un punct în primele patru runde.

Evoluții bune la U17 și U19

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș a înregistrat a doua victorie din tot atâtea partide disputate. Echipa antrenată de Daniel Nicolae Ghiță a învins cu 2-1, în disputa din deplasare, cu CS Mioveni. Tot în a doua rundă, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în deplasarea de la CS Mioveni. În urma acestor rezultate, FC Argeș U 17 ocupă locul 2 în clasamentul seriei, cu 6 puncte, la egalitate cu liderul LPS Viitorul Pitești, iar FC Argeș U19 se situează pe locul 5, cu 4 puncte, cu două mai puțin decât Viitorul Pitești, liderul seriei a V-a. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni duminică, de la orele 12.00 și 14.00, pe propriul teren, pe FC Hermannstadt.

Rezultatele juniorilor alb-violeți:
Liga Elitelor U16
Chindia Târgoviște – FC Argeș 0-2
Campionatul Național Under 17
CS Mioveni – FC Argeș 1-2
Campionatul Național Under 19
CS Mioveni – FC Argeș 0-3 M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.