S-au reparat foișoarele de la Colibași

0



Angajații de la serviciile apă-canal, întreținere patrimoniu, iluminat public, salubritate și spații verzi din Mioveni au realizat mai multe lucrări edilitare, noi sau în continuare.


Astfel, s-au început lucrările de curățenie la canalul din zona Gubavu și au continuat lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget pe o distanță de 900m, respectiv 1700m.
De asemenea, în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 14 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare sau pentru evacuarea apelor din subsol, în diferite zone din oraș.
În plus s-a efectuat măturatul carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale, acțiune realizată atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil, s-au făcut reparații la foișoarele Colibași – zona Pleașa și au continuat lucrările la sistemul de irigație și de amenajare peisagistică pentru parcul adiacent Sălii Sporturilor.
Tot la Sala Sporturilor s-a realizat sistem iluminat exterior în parcare.

În fine, au început lucrările specifice acestei perioade – lucrările de întreținere (cosit mecanic) a zonelor verzi, a parcurilor, dar și a spațiilor verzi din jurul blocurilor, greblarea frunzelor și a altor resturi din spațiile verzi. Acțiunea de toaletare a arborilor din oraș este programată pentru începutul lunii noiembrie, în perioada de repaus vegetativ. S.M.