Remiză albă în Trivale!

0

  • FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-0



FC Argeş a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupă locul 8, cu 14 puncte, cu două mai .


Oaspeții puteau deschide scorul în minutul 26, însă portarul Flavius Croitoru a reușit să apere penalty-ul executat de Daniel Popa acordat destul de ușor în urma unui contact în careu la duelul dintre Tofan și Corbu. Goalkeeperul piteștean a fost inspirat și de această dată după ce la mijlocul săptămânii trecute, în partida din Cupa României, cu FC Botoșani, reușise să apere două lovituri de pedeapsă. După pauză, FC Argeș a forțat mai mult pe faza ofensivă iar ocaziile de gol nu au întârziat să apară. Piteștenii și-au trecut în cont trei oportunități de a marca prin Alexandru Ișfan, Meza Colli și Joao Miguel, însă goalkeeperul Chindiei, Cătălin Căbuz, a reușit să respingă de fiecare dată.

Confruntarea din Trivale s-a terminat 0-0, rezultat mulțumitor pentru ambele tabere, având în vedere modul în care s-au desfășurat ostilitățile în teren.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Croitoru – Tofan, Turda,(min.81 Pițian), Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Raynov(min.82 I. Șerban) – Teles(min.53 Honciu), Işfan, Dumitraşcu(min.69 De Jonghe) – Arias(min.53 Dumitru).
Rezerve neutilizate: Greab – Viana, Boldor, Moisie.
Antrenor: Andrei Prepeliţă.
Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – Dulca(min.65 Suciu), Kosic – Corbu(min.73 Roumpoulakou), M. Şerban(min.73 A. Șerban), Popadiuc – Popa.
Rezerve neutilizate: Moldovan – Martac, Cherchez, Matiş, Ioniţă, Jipa.
Antrenor: Emil Săndoi.
Stadion: Nicolae Dobrin Spectatori: 2500.
Cartonașe galbene: Raynov, I. Șerban/ M.Șerban, Iacob.
Arbitru: Adrian Cojocaru / A1: Mircea Grigoriu / A2: Florian Vișan.
Observator joc: Cătălin Cursaru
Observator arbitri: Nicolae Marodin M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.