S-au dezlănţuit cu ciucanii

0
0

Retrospectiva actualului sezon de Liga 2: Cum a ajuns CS Mioveni pe locul 2 în clasament



Deşi este pauză competiţionlă totală, în ceea ce priveşte fotbalul, fără campionat în desfăşurare, fără antrenamente şi amicaluri, încercâm să menţinem vie memoria microbiştilor argeşeni, în ceea ce priveşte actuala desfăşurare a campionatului Ligii a II-a, un campionat în care, la întreruperea lui acum două săptămâni, CS Mioveni se afla pe locul 2 iar FC Argeş pe poziţia a 4-a. Şi am început cu o retrospectivă a meciurilor disputate de CS Mioveni, 23 de partide în urma cărora a acumulat 39 de puncte, fiind pe locul secund în clasament.
Etapa 10: CS Mioveni – Csikszereda 3-0 (2-0)


CS Mioveni a urcat pe locul al doilea al clasamentului Ligii a II-a, după victoria cu 3-0, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Elevii lui Marius Stoica au avut meciul în mână şi au condus ostilităţile pe toată durata partidei, nepunându-se niciun moment problema învingătorului. Hergheligiu a deschis scorul în minutul 13 după o recuperare a lui Massaro şi o pasă ideală a italianului, golul fiind marcat cu un şut de la 16 m. Apoi, în finalul primei reprize Massaro a spart şi el gheaţa la echipă, marcând primul său gol oficial în tricoul galben-verde, după ce Coşereanu a centrat din dreapta, Hergheligiu a şutat, iar italianul a deviat din 6 m în plasă. Massaro a realizat dubla în repriza a doua, în minutul 70, la o fază în care mingea a circulat pe acelaşi traseu ca la golul doi, Coşereanu a pasat pentru Hergheligiu, acesta a deviat pentru italian, iar vârful, singur cu portarul în 6 m a îndeplinit o simplă formalitate. Singura fază notabilă a oaspeţilor a fost o bară în minutul 59, la 2-0 pentru gazde, Gonzalez reluând cu capul din 6 m, de la colţul lung, o centrare din stânga, mingea lovind pământul şi apoi transversala, după care Beţa a respins de pe linia porţii din faţa lui Bajko. CS Mioveni a urcat pe locul 2 după această victorie, cu 20 de puncte, rămânând singura formaţie din campionat neînvinsă.
CS MIOVENI – FK CSIKSZEREDA3-0
►Mioveni:Fl. Croitoru -Rob. Ghiţă, Celea, Beţa,Burnea (cpt.) -M. Şerban,R. Costin -Coşereanu ( 82 Călin ),Massaro (75 Alexe),Măzărache (65 Işfan)- Hergheligiu. Rezerve: Val. Sima – Ed. Stoica, Ct. Alexe, Rem. Enache, Alin Călin, Cioargă, Işfan. Antrenor: Marius Stoica
►Csikszereda:Ljuljanovic – Palmeş, Csonka, Lalic, Simo, Casiadi, Sz. Veres (cpt.) (80 Varta), Kalman (46 Bajko), Eder Gonzalez, Magyari (46 Takacs), Logon. Rezerve: Bordas – Aszalos, Csuros, M. Takacs, Barta, Erdei, Bajko. Antrenor: Valentin Suciu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.