Timpi de preparare:
Timp de preparare: 35 min
Timp de gătire: 30 min
Gata în: 1 ore, 5 min.
Ingrediente:
300 gr. făină
1 lingură ulei sau 30 gr. margarină
200 ml apă
25 gr. drojdie de bere
1 linguriță zahăr
sare
ulei pentru uns tava
Pentru umplutură:
2 ardei graşi verzi
1 ardei gras roşu
100 gr. roşii
2-3 căţei de usturoi
100 gr. măsline negre
1/2 legătură pătrunjel verde
suc de roşii
sare
piper
Mod de preparare:
1. Se dizolvă drojdia de bere în apă călduţă cu o linguriţă de zahăr şi se toarnă în făina cernută. Se adaugă un praf de sare şi margarina înmuiată şi se frământă bine. Se acoperă apoi cu un şervet şi se lasă într-un loc cald, la dospit.
2. Pentru umplutură, ardeiul gras şi roşiile se curăţă, se spală şi se taie felii, iar usturoiul se toacă mărunt.
3. Se întinde aluatul într-o foaie de 3-4 mm şi se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se presară ardeiul gras, usturoiul tocat, măslinele şi roşiile şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit 25-30 de minute. Se presară pătrunjel verde şi se serveşte cu suc de roşii condimentat cu sare şi piper.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525