Tâlharul a fugit cu roata de rezervă

0



Un bărbat în vârstă de 33 de ani, a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş după ce a comis o tâlhărie. Acesta a încercat să fure roata de rezervă a unui camion şi a fost prins de şofer. Ca să scape l-a lovit pe conducătorul auto.


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești l-au identificat pe Ion S. de 33 de ani, din Poiana Lacului la puţin timp după comiterea faptei. Individul, cunoscut cu antecedente, se afla pe strada Depozitelor din Piteşti, marţi. A mers la un camion parcat şi a sustras roata de rezervă. Şoferul se afla în cabină şi a văzut hoţul care fugea cu roata în braţe. A pornit în urmărirea lui, reuşind să-l prindă. Ca să scape individul l-a lovit pe şofer, continuâdu-şi fuga. A fost alertată poliţia şi cu ajutorul descrierii făcute dar şi a unor imagini suprinse în zonă, autorul a fost identificat.
Ieri Ion S. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, ulterior fiind dus în faţa instanţei. Judecătorii au admis propunerea procurorului şi au emis pe numele tâlharului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. M.Sandu