Tâlharul a fugit cu roata de rezervă

0



Un bărbat în vârstă de 33 de ani, a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş după ce a comis o tâlhărie. Acesta a încercat să fure roata de rezervă a unui camion şi a fost prins de şofer. Ca să scape l-a lovit pe conducătorul auto.


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești l-au identificat pe Ion S. de 33 de ani, din Poiana Lacului la puţin timp după comiterea faptei. Individul, cunoscut cu antecedente, se afla pe strada Depozitelor din Piteşti, marţi. A mers la un camion parcat şi a sustras roata de rezervă. Şoferul se afla în cabină şi a văzut hoţul care fugea cu roata în braţe. A pornit în urmărirea lui, reuşind să-l prindă. Ca să scape individul l-a lovit pe şofer, continuâdu-şi fuga. A fost alertată poliţia şi cu ajutorul descrierii făcute dar şi a unor imagini suprinse în zonă, autorul a fost identificat.
Ieri Ion S. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, ulterior fiind dus în faţa instanţei. Judecătorii au admis propunerea procurorului şi au emis pe numele tâlharului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.