Şi-a pierdut soţia şi s-a răzbunat!

0
0



La aproximativ o săptămână, de la comiterea faptei, un piroman a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Este acuzat de distrugere prin incendiere , iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Totul, după ce a dat foc la trei căpiţe de fân, ale unor vecini. 


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Valea Danului. Andrei R., a fost cel care în seara de 26 octombrie a.c., a incendiat trei clăi de fân, pe un câmp de pe raza localității Valea Danului.
Acestea aparţineau la doi proprietari, fiind la distanţă una de cealaltă. Reprezentanţii ISU Argeş şi-au dat seama că focul a fost pus cu intenţie şi au sesizat Poliţia. Cercetările au stabilit că Andrei R era în divorţ cu soţia de aproximativ 6 luni. Se spune că femeia a ales să se separe din cauză că, întors din străinătate bărbatul a ţinut-o dintr-o beţie în alta şi dintr-un scandal în altul. După ce a rămas singur, bărbatului i-a picat pe vecinii săi, pe care îi bănuia că ar fi influenţat-o pe fosta soţie să se despartă, încurajând-o în acest demers. Ca să se răzbune pe ei, a incendiat căpiţele cu fân. După administrarea probatoriului, duminică seara, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Andrei R. a fost dus ulterior, la Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestării preventive. La închiderea ediţiei noastre sentinţa nu fusese dată. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.