Șef nou la Poliția Municipiului Pitești!

0



La sfârșitul săptămânii, a avut loc concursul pentru funcția de șef al Poliție Municipiului Pitești, funcție pentru care s-au înscris patru candidați. În urma examinării a fost promovat comisarul șef Sorin Marinescu, cel care în trecut a mai deținut această funcție cu împuternicire. Ofițerul îl va înlocui pe comisarul șef Mihai Neagoe, care nu a vrut să se înscrie la concurs. 


Concursul a avut loc pe data de 28 octombrie la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. Comisia a fost formată din reprezentanți ai Inspectoratului General al Poliției Române și din conducerea IPJ Argeș. La examen s-au înscris comisarul șef Sorin Marinescu, împuternicit șef al Secției 1 Poliție Pitești, comisarul șef Gheorghe Avram, actualul adjunct al Poliției Municipiului Pitești, un ofițer din cadrul IPJ Călărași, șeful al biroului de Investigații Criminale și un ofițer de la Vâlcea, în prezent șef al Serviciului Regim Permise și Înmatriculări. În mod surprinzător, dintre candidați a lipsit comisarul șef Mihai Neagoe, împuternicit la comanda Poliției Municipiului Pitești și fost șef al IPJ Argeș, care nu a vrut să se înscrie. Acesta se va întoarce la comanda Secției 3 Poliție, după ce comisarul Sorin Marinescu va primi oficial numirea.

A mai fost împuternicit în această funcție

Comisarul Sorin Marinescu, în vârstă de 41 de ani, a fost ofițer specialist de Cercetări Penale și Investigarea Fraudelor Economice în perioada 2003-2009. Timp de doi ani, din 2009 până în 2011 a fost adjunct la Secției 3 Poliție Pitești.

În 2011 a fost numit șeful biroului de Investigarea Criminalității Economice, funcție pe care a ocupat-o până în 2020 când a fost împuternicit șef la Poliția Municipiului Pitești. În aprilie 2021, acesta fost împuternicit ca șef al Secției 1 Poliție Pitești, până în prezent. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.