Andrei Prepeliță: ”Au dat goluri pe greșelile noastre”

0
0



FC Argeș a fost foarte aproape de a obține un rezultat bun în deplasarea de la Buzău cu FCSB. Piteștenii au condus cu 1-0, însă au fost învinși cu 2-1, după ce roș-albaștrii au revenit pe tabelă în doar trei minute.


Andrei Prepeliţă, antrenorul alb-violeților, a fost deranjat de modul cum FCSB a revenit in joc după ce a fost condusă cu 1-0: ”Luăm golul pe care îl luăm.
Trebuia să gestionăm mai bine momentele acestea. Din păcate pentru noi au întors rezultatul. FCSB a arătat bine, eram conştient pentru că cu siguranţă s-au antrenat. Au intrat dar au dat goluri pe greşeli de ale noastre. FCSB are un lot valoric, foarte bun, în fiecare an cumpără cei mai buni. Știam că ne asteaptă un meci greu.
Nu punem presiune aiurea pe noi după înfrângerea asta. Lucrurile le facem de la meci la meci”.

”Să ne păstrăm calmul”

Prepeliță s-a arărat deranjat că mijlocașul Ionuț Șerban a primit cartonaș galben cu FCSB și va rata partida cu FC Botoșani:
”Șerban a luat galben şi am strigat la el. Știa că are trei galbene. Te apuci să te cerţi aşa. Şi noi puteam să ne certăm. Trebuie să ne păstrăm calmul. Mai am jucători care sunt suspendaţi pentru meciul următor.
Cu toţii ne dorim să facem performanţă. Trebuie să demonstrăm pe teren. E prima înfrângere după 10 meciuri. Trebuie echipa să aibă atitudine. După o infrângere am reuşit meciuri bune sezonul trecut”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.